RAZLIKE MED VRSTAMI MASAŽE PRI NAPIHLJIVIH MASAŽNIH BAZENIH

ZAKAJ SO NAPIHLJIVI MASAŽNI BAZENI TAKO PRILJUBLJENI?

Zadnja leta vse več ljudi razmišlja o nadgraditvi vrta, terase, verande ali drugega dela svojega doma s kotičkom za sproščanje, nekakšnim hišnim SPA centrom. Vse več se jih odloči za napihljiv masažni bazen ali napihljiv SPA, kot mu tudi pravimo, saj so takšni napihljivi bazeni z masažo udobni, praktični in v primerjavi z vgradnimi masažnimi bazeni neprimerljivo cenejši. Napihljivi masažni bazeni pa imajo še eno zanimivo prednost: lahko jih premaknemo drugam ali jih celo pospravimo in kotiček za sproščanje namenimo čemu drugemu.

KAJ JE TO NAPIHLJIV JACUZZI?

Napihljive masažne bazene najdemo tudi pod imenom napihljiv jacuzzi, kar pa je napačno poimenovanje, ki izhaja iz znamke klasičnih vgradnih masažnih bazenov Jacuzzi, zato se temu poimenovanju pri napihljivih SPA bazenih izognemo. Ena izmed najbolj znanih znamk kakovostnih napihljivih masažnih bazenov je Lay-Z-Spa®, ki ima na tem področju dolgoletno tradicijo. Lay-Z-Spa®, znamka podjetja Bestway®, ponuja tri kategorije masažnih bazenov, ki se ločijo po tipih masažnih sistemov.

KATERI NAPIHLJIV MASAŽNI BAZEN IZBRATI?

Kakšna je razlika med masažnimi bazeni AirJet™, AirJet Plus™ in HydroJet Pro™, je eno izmed najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavite pri iskanju najprimernejšega napihljivega masažnega bazena. V spodnjih vrsticah si preberite razlike med modeli in prednosti, ki jih ima vsak od njih. Tako se boste lažje odločili, kateri masažni bazen Lay-Z-Spa® je za vaš domači wellness najboljši.

AirJet™ – V OBLAKU ZRAČNIH MEHURČKOVMasažni sistem Airjet™

Modeli serije AirJet™ ponujajo sproščujočo masažo z zračnimi mehurčki, ki nežno objamejo vaše telo v celoti. Mehurčki se tvorijo v zračnih šobah, razporejenih po celotnem notranjem obodu bazenskega dna, in s kipečimi učinki ustvarjajo prijetno razpoloženje vrhunskega spaja. Izbirate lahko med modeli Palm Springs, Hawaii, St. Moritz z vzorcem ratana in Honolulu z vzorcem sivega ratana in še mnogo drugimi.

AirJet Plus™ – nadgradnja Airjet™
Masažni sistem Airjet Plus™

AirJet Plus™ je nadgradnja masažnega sistema AirJet™, ki poleg sistema masaže AirJet™ (kjer zračni mehurčki prihajajo iz spodnjega dela stene napihljivega masažnega bazena) mehurčki prihajajo še iz sredine dna masažnega bazena, kar bazen dodatno napolni z mehurčki in hkrati omogoča tudi masažo nog. Ponudba masažnih bazenov se je razširila z inovativnimi izdelki kot so Milan AirJet Plus™, Vancover AirJet Plus™ ki uporabniku omogočajo, da napihljiv jacuzzi, če ima dostop do wifi omrežja, lahko upravlja na daljavo s pomočjo mobilne aplikacije. Ta funkcija je posebej uporabna za ljudi, ki so zelo premični in radi optimalno izkoristijo svoj čas. Ne glede na to kje ste, če imate dostop do interneta, lahko s telefonom ali tablico svoj masažni bazen aktivirate, nastavite temperaturo vode in morebiti, tik pred prispetjem domov, vklopite hidro masažo, da vas v toplini doma pričaka tudi sproščujoč zvok brbotajoče vode.

HydroJet Pro™ – ZMAGOVALNA KOMBINACIJA SISTEMOV AirJet™ + HydroJet™  Masažni sistem HydroJet Pro

HydroJet Pro™

Najboljše iz obeh svetov, združeno v enem masažnem sistemu! Sistem AirJet™ vas obda z zračnimi mehurčki, ki se dvigajo z dna masažnega bazena, piko na i pa doda še sistem HydroJet Pro™, ki ponuja močnejšo vodno masažo. Vodne šobe v stenah bazena, ki jim lahko sami nastavite moč in usmerite, kamor želite, vas bodo sprostile in poživile. Modela, ki združujeta zračno in vodno masažo, sta Hawaii HydroJet Pro™Maldives  HydroJet Pro™ in Santorini Hydrojet Pro™. Model Maldives poleg odličnega masažnega sistema, ki kombinira zračno in vodno masažo, ponuja še kopico zelo priljubljenih opcij, recimo pravokotno obliko, barvne LED-luči na vodni pogon, odstranljive naslone za ledveni del in masažo za noge. To je vsekakor eden izmed najbolj priljubljenih modelov celotne ponudbe Lay-Z-Spa®. Z vodnimi LED-lučkami se lahko pohvali tudi model Santorini, ki je posebnost sezone 2022, ta model se lahko pohvali še s 5 mehkimi vzglavniki za še večje udobje.

Če bi želeli dobiti več informacij o napihljivih bazenih za masažo pri tistih, ki jih že uporabljajo, vam predlagamo, da se pridružite Facebook Skupini. V njej lahko za mnenje in izkušnje vprašate uporabnike ali strokovnjake s področja masažnih bazenov. Svetujemo vam, da postavite vprašanje s ključnimi besedami: masažni bazen izkušnje.

Še vedno ne veste, kateri napihljivi masažni bazen Bestway® je za vas najprimernejši? Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca (>>>KLIK TUKAJ), pišite nam elektronsko sporočilo na info@bestway.si  ali nas pokličite na telefonsko številko 051 60 90 40 (vsak delovnik med 8. in 16. uro) in naš prijazen operater bo odgovoril na vsako vaše vprašanje in vam pomagal pri izbiri.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial