RAZLIKE MED VRSTAMI MASAŽE PRI NAPIHLJIVIH MASAŽNIH BAZENIH

ZAKAJ SO NAPIHLJIVI MASAŽNI BAZENI TAKO PRILJUBLJENI?

Zadnja leta vse več ljudi razmišlja o nadgraditvi vrta, terase, verande ali drugega dela svojega doma s kotičkom za sproščanje, nekakšnim hišnim SPA centrom. Vse več se jih odloči za napihljiv masažni bazen ali napihljiv SPA, kot mu tudi pravimo, saj so takšni napihljivi bazeni z masažo udobni, praktični in v primerjavi z vgradnimi masažnimi bazeni neprimerljivo cenejši. Napihljivi masažni bazeni pa imajo še eno zanimivo prednost: lahko jih premaknemo drugam ali jih celo pospravimo in kotiček za sproščanje namenimo čemu drugemu.

KAJ JE TO NAPIHLJIV JACUZZI?

Napihljive masažne bazene najdemo tudi pod imenom napihljiv jacuzzi, kar pa je napačno poimenovanje, ki izhaja iz znamke klasičnih vgradnih masažnih bazenov Jacuzzi, zato se temu poimenovanju pri napihljivih SPA bazenih izognemo. Ena izmed najbolj znanih znamk kakovostnih napihljivih masažnih bazenov je Lay-Z-Spa™, ki ima na tem področju dolgoletno tradicijo. Lay-Z-Spa™, znamka podjetja Bestway®, ponuja tri kategorije masažnih bazenov, ki se ločijo po tipih masažnih sistemov.

KATERI NAPIHLJIV MASAŽNI BAZEN IZBRATI?

Kakšna je razlika med masažnimi bazeni AirJet™, HydroJet™ in HydroJet Pro™, je eno izmed najpogostejših vprašanj, ki nam jih zastavite pri iskanju najprimernejšega napihljivega masažnega bazena. V spodnjih vrsticah si preberite razlike med modeli in prednosti, ki jih ima vsak od njih. Tako se boste lažje odločili, kateri masažni bazen Lay-Z-Spa™ je za vaš domači wellness najboljši.

AirJet™ – V OBLAKU ZRAČNIH MEHURČKOV

Modeli serije AirJet™ ponujajo sproščujočo masažo z zračnimi mehurčki, ki nežno objamejo vaše telo v celoti. Mehurčki se tvorijo v zračnih šobah, razporejenih po celotnem notranjem obodu bazenskega dna, in s kipečimi učinki ustvarjajo prijetno razpoloženje vrhunskega spaja. Izbirate lahko med modeli Palm Springs, Hawaii, Paris z barvnimi LED-lučmi, St. Moritz z vzorcem ratana, Honolulu z vzorcem sivega ratana, Siena, ki je posebej primeren za sproščanje v dvoje, Havana, Monaco s tankimi stenami in Helsinki z videzom lesa (letošnja novost, ki je še posebej primerna za uživanje v zimski idili na prostem).

HydroJet™ – MOČNE IN PRILAGODLJIVE VODNE ŠOBE 

HydroJet™ je primeren za tiste, ki si želijo močnejše vodne masaže. Prvovrstne vodne šobe so vgrajene v stene masažnega bazena, po želji lahko nastavljate njihovo moč in smer ter se tako sami odločate, kakšno masažo si želite. Z masažnim sistemom HydroJet™ se lahko pohvali model Palm Springs HydroJet™, ki vam obenem ponuja tudi sistem za mehčanje vode Clearsoft™. Če želite sistem z vodnimi curki HydroJet™ uporabljati za terapevtske namene, priporočamo, da pred nakupom prenosnega napihljivega bazena za masažo preverite, ali je bazen namenjen za štiri osebe, za šest oseb …, da boste lahko zagotovili zadostno količino vodnih šob in s tem masažo za vse vaše goste. Napihljivi spaji so sicer namenjeni za najmanj štiri osebe – posebnost je le masažni bazen Siena AirJet™, ki je narejen posebej za zaljubljence, torej za dve osebi).

HydroJet Pro™ – ZMAGOVALNA KOMBINACIJA SISTEMOV AirJet™ + HydroJet™  

Najboljše iz obeh svetov, združeno v enem masažnem sistemu! Sistem AirJet™ vas obda z zračnimi mehurčki, ki se dvigajo z dna masažnega bazena, piko na i pa doda še sistem HydroJet™, ki ponuja močnejšo vodno masažo. Vodne šobe v stenah bazena, ki jim lahko sami nastavite moč in usmerite, kamor želite, vas bodo sprostile in poživile. Modela, ki združujeta zračno in vodno masažo, sta Hawaii HydroJet Pro™ in Maldives  HydroJet Pro™. Model Maldives HydroJet Pro™ poleg odličnega masažnega sistema, ki kombinira zračno in vodno masažo, ponuja še kopico zelo priljubljenih opcij, recimo pravokotno obliko, barvne LED-luči na vodni pogon, odstranljive naslone za ledveni del in masažo za noge. To je vsekakor eden izmed najbolj priljubljenih modelov celotne ponudbe Lay-Z-Spa™.

Če bi želeli dobiti več informacij o napihljivih bazenih za masažo pri tistih, ki jih že uporabljajo, vam predlagamo, da se pridružite Facebook Skupini. V njej lahko za mnenje in izkušnje vprašate uporabnike ali strokovnjake s področja masažnih bazenov. Svetujemo vam, da postavite vprašanje s ključnimi besedami: masažni bazen izkušnje.

Še vedno ne veste, kateri napihljivi masažni bazen Bestway® je za vas najprimernejši? Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca (>>>KLIK TUKAJ), pišite nam elektronsko sporočilo na info@bestway.si  ali nas pokličite na telefonsko številko 05 66 21 209 (vsak delovnik med 8. in 16. uro) in naš prijazen operater bo odgovoril na vsako vaše vprašanje in vam pomagal pri izbiri.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial