Nepogrešljivi dodatki za napihljive masažne bazene Lay-Z-Spa

Nepogrešljivi dodatki za napihljive masažne bazene

Torej, izbrali ste popoln napihljivi masažni bazen Lay-Z-Spa in pravkar odkrivate užitke sproščanja v dolgih vrtnih seansah z mehurčki. Zdaj je čas, da izberete še tiste majhne dodatke, ki bodo v vaš mali košček raja z vašim masažnim bazenom prinesli še ščepec čarovnije več.

Zimska idila v masažnem bazenu nekega zimskega večera.

Vzglavniki za masažni bazen Lay-Z-Spa

Postavili ste si torej svoj masažni bazen in uživate v lastnem koščku raja na svojem vrtu. Pa vendar, za popolno sprostitev še nekaj manjka. Potrebujete namreč vzglavnik za masažne bazene Lay-Z-Spa™ 2/1. Ti vzglavniki so združljivi z vsemi masažnimi bazeni TriTech (masažni bazeni s široko stransko steno) in so odlična popestritev za kopalno sezono. Vzglavniki nudijo podporo glavi in zgornjemu delu vratu ter tako dodajajo piko na i vašim seansam sproščanja v vašem hidromasažnem raju.

Uživanje v masažnem bazenu z vzglavnikom.

Komplet pripomočkov za čiščenje masažnega bazena

Poleg dobrega kemičnega vzdrževanja je za brezhiben videz vašega masažnega bazena zelo pomembno tudi temeljito čiščenje s ščetko in odstranjevanje vseh nezaželenih ostankov naplavin. Komplet pripomočkov za čiščenje bazena sestavljajo dolga rokavica za čiščenje, ščetka in zajemalka z mrežo: vse, kar potrebujete za to, da bo bazen še dolgo izgledal kot nov.

Masažni bazen Lazy spa bleščeč in sijoč, kot nov.

Nosilec za pijačo za masažne bazene

Ni treba posebej poudarjati, da nobeno sproščanje v masažnem bazenu ni resnično popolno brez osvežilne pijače na dosegu roke. Nosilec za pijačo za masažne bazene ima dve držali in en pladenj, s čimer vam omogoča, da svojo pijačo med kopanjem odložite in kozarec v roke vzamete le takrat, ko občutite žejo. Združljiv z vsemi masažnimi bazeni TriTech (masažni bazeni s široko stransko steno) se nosilec za pijačo preprosto namesti na vrh stranske stene.

Nosilec za pijačo kar na masažnem bazenu.

Nudimo široko paleto različne dodatne opreme, med katero lahko izbirate dodatke, s pomočjo katerih bo vaš masažni bazen postal edinstven in vam bo zagotovil najboljšo možno izkušnjo v vašem malem vrtnem koščku raja. Raziščite našo ponudbo.

In če ste med tistimi, ki morajo še pred raziskovanjem dodatkov izbrati tudi novi masažni bazen, si nujno vzemite čas še za naš prispevek, v katerem vam bomo v le nekaj korakih pomagali do popolnega modela za vas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial