Napihljivi masažni bazen za vsak značaj – poiščite popolnega zase!

Dodatki za razvajanje z masažnim bazenom.

Ko se odločamo za nakup oblačil, avtomobila, pohištva ali celo novega domovanja, iščemo slog, ki kar najbolje uteleša naš značaj, izraža naša čustva ter se ujema z našim načinom življenja. 

Predmeti, ki nas navdušujejo in jih imamo radi, simbolizirajo naše bistvo in soustvarjajo našo bogato osebnost. Obenem nas navdihujejo, spodbujajo našo ustvarjalnost in nas sproščajo. 

Tudi ko se počutimo dobro in smo zadovoljni s svojim življenjem, je zato bistveno, da se obdamo s stvarmi, v katerih zares uživamo in nas napolnijo z energijo. Eden izmed takšnih predmetov je nedvomno napihljivi masažni bazen Lay-Z-Spa®, popolna oaza sprostitve sredi hektičnega vsakdana. Toda kako zares izbrati tistega pravega zase? Brez skrbi, odgovor se skriva v tem prispevku. 

Kateri masažni bazen je primeren za vas?

Ste ljubitelj humorja z edinstveno in samozavestno osebnostjo, kakršna krasi tudi prebivalce daljne Finske? V tem primeru je napihljivi masažni bazen Helsinki AirJet™ primeren za 5–7 ljudi, popolna izbira za vas. S kar 180 masažnimi šobami vas bo sprostil ne glede na to, kako naporen in poln stresa je vaš dan. 

Masažni bazen Helsinki AirJet je pravi za vas!

Se vsak dan zbudite polni pozitivne energije in pripravljeni na šale ter zabavne pomenke? Če se vaše življenjsko geslo glasi: »Zabavaj se in užij dan!«, ste pravi tip za masažno kopel v napihljivem masažnem bazenu Cancun AirJet, modelu s čudovito ratansko poslikavo, ki poskrbi za pridih prefinjenosti. Kar 120 zračnih šob, ki spuščajo topel zrak, bo zagotovilo popolno hidromasažo.

Masažni bazen Lay-z Spa AirJet Cancun je pravi za vas

Če ste vedno v gibanju in v sebi skrivate pravega deloholika, obenem pa si znate odlično organizirati zaposleni vsakdan in v njem tudi uživati, ste precej podobni prebivalcem prestolnice, kakršna je Milan. In v tem primeru za vas ni nič boljšega od sprostitve z 140. curki zraka, s katerimi vas razvaja napihljivi masažni bazen Milan AirJet Plus, naš prvi model, s katerim lahko upravljate kar po mobilni aplikaciji.

Napihljivi masažni bazen Milan AirJet Plus

Je vaš popoln dopust umik v naravo, v kateri kot prebivalci Polinezije odkrivate pristne duhovne izkušnje? Pustite, da vas v čarobni svet odnese 8 curkov vode in 140 zračnih šob, skozi katere uhaja nešteto zračnih mehurčkov, v napihljivem masažnem bazenu Hawaii HydroJet Pro™.

Popoln dopust v napihljivem masažne bazenu Hawaii HydroJet Pro.

Če je za vas ključnega pomena živeti preko vseh meja, predvsem umskih, velik del vašega vsakdana pa zavzema skrb za bližnje, potem se morate vsake toliko tudi sprostiti! In prav obilico sprostitve nudi napihljivi masažni bazen Fiji AirJet™ z 120. zračnimi šobami.

Masažni bazen Lay-Z-Spa® Fiji Airjet™

Barve in masažni bazeni

Ste kdaj pomislil na to, katera barva vam je najljubša? Odgovor na to vprašanje pogosto pove marsikaj o vašem značaju. Masažni bazen Lay-Z-Spa® si lahko omislite v štirih osnovnih barvah:

  • Modra: barva racionalnih in analitičnih ljudi, ki so ljubitelji podrobnosti;
  • Rdeča: za tiste, ki imajo raje hitrost in so jim pomembni rezultati;
  • Zelena: barva za tiste, ki radi sodelujejo in ne marajo konfliktov;
  • Zlato Rumena: za tiste, ki dobro govorijo in obožujejo zabave ter prostore, polne ljudi.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial